Котел електричний КПЕ- 250л. Виробництво Україна. Виконаний з нерж. стали. Облицювання нержавіюча сталь.
Котли харчоварильні електричні КПЕ-60, КПЕ-100, КПЕ-250 призначені для приготування бульйонів, овочів, гарнірів із застосуванням функціональних ємностей, а також для кип'ятіння молока і приготування перших страв, компотів, напоїв традиційним способом на підприємствах громадського харчування.
Автоматичне регулювання розігріву котла дозволяє витримувати пропонований техпроцесом температурний режим приготування їжі.
Технічні характеристики КПЕ-250
Номінальний обсяг варильної ємності котла, 250 л
Час розігріву від 20оС до 95оС, хв, не більше 55
Номінальна потужність, кВт 30
Номінальна напруга, В 380
Рід струму трифазний змінний
Частота струму, Гц 50
Споживання електроенергії на розігрівання котла, кВт/год 27.5
Средньочасове споживання електроенергії в стаціонарному режимі, кВт/год 6
Габаритні розміри, мм
– довжина 1350
-ширина 800
– висота 850 до стільниці
– Маса, кг 215
Технічні дані
Столешня, кришка, облицювання котла - нержавіюча сталь
Манометр- контроль тиску в паровій рубашці
Режим роботи "разогрів-варіння-варіння на пару"
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | HoReCa |
Джерело живлення | Електрика |
Тип харчоварочного котла | Неперекидний |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 30 кВт |
Об`єм варочного сосуда | 250 л |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Довжина | 1350 мм |
Ширина | 800 мм |
Висота | 850 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 215 |